Keczup klasyczny BIO
Opis
KECZUP KLASYCZNY BIO
masa netto: 340 g
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 230 kJ/54 kcal-
-tłuszcz <0,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g-
-węglowodany 10 g, w tym cukry 9,5 g-białko 2,3 g- sól 0,90 g.
Składniki: przecier pomidorowy* 61%, koncentrat pomidorowy podwójnie skoncentrowany 17%,
cebula*, zagęszczony moszcz winogronowy* 5,4%, jabłka*, ocet jabłkowy*, ocet balsamiczny
z Modeny 0,7% (ocet winny*, zagęszczony moszcz winogronowy* 27%), sól morska,
przyprawy* (zawiera GORCZYCĘ*), imbir*, czosnek*, chilli*.
*z kontrolowanych upraw ekologicznych
Producent:LaSelva,S.P.81 Osa, n.7, Orbetello(GR), Italia.
PRODUKT ROLNICTWA EKOLOGICZNEGO.
Rolnictwo Włoch.
Jednostka certyfikująca IT BIO 006.